Contact Us

Our Location

Сократес България ЕООД
Сократес България ЕООД
Западна Промишлена Зона
ул."Перла", завод ''Метал''
гр. Варна

Сократ Маринов
мобилен: +359 886 00 66 00

Виргиния Маринова
мобилен: +359 889 81 67 96

office@sokrates-bulgaria.com
View Google Map
Telephone
Офис: +359 886 00 66 00

Contact Form
Captcha